onsdag 31 augusti 2011

Galaxy S II till slut landar på amerikanska stränder för Sprint, T-Mobile och AT & T

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/galaxy-s-ii-finally-lands-on-american-shores-for-sprint-t-mobil/:
Galaxy S II
Tja, det har varit på gång länge, men du fint folk som bor i god ol 'US-of-A äntligen få välsignade med Galaxy S IIS för att ringa ditt eget. Iögonenfallande saknas i partiet är Verizon, men Sprint, T-Mobile och AT & T är alla komma in på Super AMOLED åtgärd under täckmantel av Epic 4G Touch på Sprint och bara vanliga gamla Galaxy S II på AT & T. Som vi hade hört tidigare Epic 4G Touch är sport ett något större 4,52-tums skärm som kommer T-Mobile-variant (som ännu inte har att göra poäng ett namn eller ett release datum), medan AT & T är fastnar med 4,3-tums panel på den internationella modellen. Sprint kunder kommer att vara först att få sin chans att äga en den 16 september för $ 200, med andra flygbolag att följa vid ett senare tillfälle. Annars finns det väldigt få överraskningar här, med en 1.2GHz Exynos trycka Gingerbread och TouchWiz till varje vacker skärm. Alla håller lägrade som 4G mobiltelefoner, med WiMax ombord på Sprint modellen och HSPA + för T-Mo och AT & T. Ma Bell är särskilt kämpar för att det är varianten som den "tunnaste 4G smartphone", som kan ha något att göra med de mindre 1650 mAh batteri inuti (den Epic 4G Touch är sport ett 1800 mAh-pack).

Utveckla ...

Fortsätt läsa Galaxy S II till slut landar på amerikanska stränder för Sprint, T-Mobile och AT & T

Galaxy S II till slut landar på amerikanska stränder för Sprint, T-Mobile och AT & T publicerades ursprungligen på Engadget tis, 30 Aug 2011 18:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | & n

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar