onsdag 31 augusti 2011

Motorola Pro + mål spretande BlackBerry-användare, fartyg oktober

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TvwBVaSNHW4/motorola-pro-targets-straggling-blackberry-users-ships-october.ars:

Motorola har aviserat planer på att lansera Motorola Pro +, en ny version Motorola Droid Pro som lanserades i början av förra året är identifierbart genom dess vertikala QWERTY-tangentbord. Pro + verkar vara riktade blivande köpare av förestående skiffer nya BlackBerry-telefoner, särskilt den nya BlackBerry Bold 9900 och slide-out BlackBerry Torch.

Motorola Pro + kommer att arbeta inte svårare att vinna över BlackBerry-användare än det behöver, eftersom det sport liknande bakom kurvan specifikationer: en single-core 1GHz processor och 512 MB RAM bakom en 640x480 3,1-tums skärm. Batteriet har en effekt på 1600mAh och 8 timmars samtalstid, utan video tillhandahållen uppspelning figur.

Pro + levereras med 4 GB internt lagringsutrymme, utbyggbart upp till 32GB via microSD-kortplats. Bortsett från QWERTY-tangentbord, kan dess bästa egenskap är ett fullt sortiment av antenner som kan WCDMA, GSM, HSDPA och HSUPA band. Till skillnad från Droid Pro, som lanserades med Android 2.2 Froyo kommer Pro + lanseringen med Android 2,3 Gingerbread.

Pro + har endast meddelat för Europa och Asien hittills, med en oktober release. Med hänsyn till att telefonen har antennerna stöds av både AT & T och T-Mobile, är telefonen sannolikt att handlat med amerikanska bolag också.

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar