onsdag 31 augusti 2011

iPad Dock kundvagn håller fotbollskunskaper fläktar och deras andra halvor glada

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/31/ipad-dock-shopping-cart-keeps-footie-fans-and-their-other-halves/:
Brittiska fotbollsfans överens om väldigt få saker: hur mycket alla gillar Jimmy Bullard, Arsene Wenger behöver köpa en riktig center-halv och hur smärtsamt det är att dras ut och handla precis innan avspark på lördag. Det är de sympatiska och framsynta människor på Sky som har svaret, åtminstone till den sista. Företaget har slagit sig ihop med stormarknad Sainsburys (som har ett track record av innovation ) för att rätta en ny vagn med en soldriven iPad Dock och högtalare. Nu kan du titta på spelet, eller något annat, via Sky Gå app på enheten och få matinköp sker på samma gång. Orolig för att bli så uppslukad av Juan Mata är fotarbete att du ska vara en fara för andra? Ta det lugnt, har vagnen induktiva givare ansluten för att låta dig veta när du ska Sideswipe en pensionär. Det är på försök i Cromwell Road Sainsburys i västra London - allt du behöver för att prova det själv är en iPad Sky Gå tillgång och en önskan att vara i framkant av sport och teknik. Om tanken på att skrika "Taxi för Bent! ner överklagandena frukt gången, kan du fånga en annan bild och pressmeddelandet efter rasten.

Fortsätt läsa iPad varukorg docka shoppa håller fotbollskunskaper fläktar och deras andra halvor glada

iPad Dock kundvagn håller fotbollskunskaper fläktar och deras andra halvor glada ursprungligen visades på Engadget on Wed, 31 Aug 2011 02:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Daily Telegraph | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar