onsdag 31 augusti 2011

IBM köper brottsförebyggande och Data Intelligence Software Developer i2

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5KeRFnyuB7M/:
i2

IBM meddelar förvärvet av I2, ett företag som erbjuder intelligens och utredning programvara för brottsbekämpning, försvar, nationell säkerhet och privata organisationer. De finansiella villkoren avslöjades inte.

Med mer än 4500 kunder i 150 länder, är i2 ger intelligens Analytics för brott och bedrägerier inom sektorer såsom bank, försvar, sjukvård, försäkringar, brottsbekämpning, nationell säkerhet och detaljhandel. i2 lösningar används idag av 12 av de 20 detaljhandeln banker globalt och åtta av de 10 största företagen i världen.

i2 inte ersätter inte mänsklig intelligens, men bidrar till att förbättra den teknik som kan driva brottsbekämpning, bedrägeri och bekämpa terrorism. i2 kommer att integreras i IBM Software Group.

IBM säger att förvärvet kommer att hjälpa IBM: s kunder utnyttja data för att bekämpa bedrägeri och säkerhetshot. Från utsläpp: Använda IBM realtid analytiska lösningar i kombination med teknik för i2, offentliga myndigheter och privata företag slåss bedrägeri kommer nu att ha möjlighet att bättre samla in, analysera och bearbeta alla relevanta data till sitt förfogande.

Även om dess redan augusti, och detta är bara en av en handfull förvärv IBM har gjort i år. Till skillnad från 2010 (IBM spenderat $ 6000000000 att förvärva 17 företag år 2010), har 2011 varit ett relativt lågmäld år för IBM i termer av att köpa bolag. Årets inköp omfattar fastigheter mjukvaruföretag Tririga.


Företag:
IBM
Startdatum:
1896
IPO:
NYSE: IBMm

IBM, akronym för International Business Machines är ett multinationellt datorteknik och konsult företag. Företaget är ett av få företag informationsteknik med en kontinuerlig historia som går ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar