onsdag 31 augusti 2011

LG lanserar "RoboKing Triple Eye" smartphone-kontrollerade dammsugning robot

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-launches-roboking-triple-eye-smartphone-controlled-vacuumin/:
Du behöver inte lämna din post på soffan, men du kommer att behöva lyfta ett finger för att din smartphone för att städa upp med LG: s "RoboKing Triple Eye" VR6180VMNV robot vakuum . Till skillnad från det lila kusin som tillbringar sin tid att blicka inåt , är denna lilla killen letar alltid utåt med sina tre kameror, spela in video och skicka den till din smartphone eller dator via WiFi. Roboten använder sensorer för att skapa en plan för angrepp karta över ditt hem, så att du kan flytta runt den genom att klicka på smutsigaste delarna. Som en välutbildad valp, svarar dammet buster också röstkommandon från upp till fem meter bort och det inte ens skälla - bara avger 48dB av ljud samtidigt som suger upp damm. Naturligtvis inte kommer lättja av den här kalibern inte billig, eftersom det kostar 899 tusen koreanska won, eller runt 840 $ ben.

LG lanserar "RoboKing Triple Eye" smartphone-kontrollerade dammsuga robot ursprungligen visades på Engadget tis, 30 Aug 2011 20:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa LG (koreanska) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar