onsdag 31 augusti 2011

Fords Evos koncept är molnet-anslutna hybrid EV av vår framtid (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/fords-evos-concept-is-the-cloud-connected-hybrid-ev-of-ou/:
Inte redo för framtiden? Synd är det här - ja, åtminstone i konceptet form. Debuterar snart på Frankfurts International Auto Show är Fords Evos, ett moln-kopplad hybrid EV som fungerar som en förhandsgranskning av olika typer av smarta och hyper-anslutna fordon Dearborn så småningom vill bygga. Detaljer om vilka befogenheter det är knappa, men vi vet att det kommer rocka bensin-elektriska drivlinan från den kommande C-Max Energi . Och när du har förbrukat den kombinerade 500 km räckvidd, kan du fylla på att litium-jon-pack genom att koppla i eller trådlöst via induktiv laddning.

Med vederlagsfria tillgång till data som du har slängt in i molnet, är Evos djupt sammanflätade med din dagliga rutin. Det kommer att ändra din väckarklocka om din morgon sammanträde ställs in, fortsätter musikuppspelning från andra enheter där du har slutat och även föreslå alternativa rutter baserat på ditt schema och tidigare körning historia. Oh och det kommer att kontrollera din puls också. Tro inte på oss? Bevis på detta och mer vistas i videon efter pausen, which'll tidvattnet förhoppningsvis du över til September - när vi får se om den lever upp till hypen personligen.

Fortsätt läsa Fords Evos koncept är molnet-anslutna hybrid EV av vår framtid (video)

Fords Evos koncept är molnet-anslutna hybrid EV av vår framtid (video) ursprungligen visades på Engadget tis, 30 Aug 2011 18:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar