fredag 7 oktober 2011

Comcast testa pay-per-paket, fortfarande rädd för en à la carte

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/07/comcast-testing-pay-per-package-still-afraid-of-a-la-carte/:
Charleston, kanske South Carolina är känd för eponymous knä / handen dans, men den här veckan ser det blir den andra platsen i USA för att få Comcasts MyTV Choice. Snarare än att köpa alla kanaler, eller betala á la carte för just de du titta på, hämta dig en plattform och sedan bulten på ett paket med kanaler, grupperade efter tema - du får "Underhållning & Livsstil", "Filmer", " Kids "eller" News & Info ". Dessa mindre, billigare buntarna som svar på att tvingas bära kanaler som ägs av samma koncern , om du betalar för MTV, du också betalar för TV Land, till exempel. Ändå bör de i staden (när de inte dansar sina knäleder bort) vara intresserade av att veta att den kommer igång plattformen kostar $ 25, Kom igång plus $ 45 och varje extra paket är $ 10.

[Tack, Saye]

Comcast testa pay-per-paket, fortfarande rädd för en à la carte publicerades ursprungligen på Engadget fre, 7 oktober 2011 05:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Post-och Courier | källa Comcast | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar