fredag 7 oktober 2011

Pandigital Supernova finns tillgänglig i mitten av oktober för $ 230, är ​​en läsplatta i Android tablet förklädnad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/07/pandigital-supernova-available-mid-october-for-230-is-an-eread/:

Pandigital har inte gjort mycket av en ansträngning för att lie sina Supernova flik i dunkel. När 8-tums LCD-skiffer svepte genom FCC tidigare i sommar, var vi invigt inte bara bilder av enheten och dess innanmäte, utan också de program som skulle vara förinstallerade på köpet - GetJar och Barnes & Noble är Nook ca bland andra. Så, vad kan du förvänta dig för $ 230 när den landar här månaden? Tja, företagets övergivit Honeycomb för snart kommer att bli utklassade Gingerbread OS, kastade i en single-core 1GHz A8-processor, 4 GB lagring (utbyggbart till 32GB via microSD-kortplats), WiFi och Bluetooth. Det är ett billigt, jag också Android tablet posten, for sure. Och med den senaste utflykt av en viss budget prissatta, ekosystem-vänlig fliken kan vi föreslår att du håller av för högre specced varor. Officiell PR efter pausen.

Fortsätt läsa Pandigital Supernova finns tillgänglig i mitten av oktober för $ 230, är en läsplatta i Android tablet förklädnad

Pandigital Supernova finns tillgänglig i mitten av oktober för $ 230, är en läsplatta i Android tablet förklädd ursprungligen visades på Engadget fre, 7 okt 2011 09:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pandigital | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar