fredag 7 oktober 2011

Sprints LTE planer detaljerat: telefoner, tablets och modem kommer med 2012

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/07/sprints-lte-plans-detailed-phones-tablets-and-modems-coming-b/:
Om du håller ut hoppas att tisdagens Apple tillkännagivande skulle vara falska av en exklusiv iPhone 5 på Sprint, förbereder sig för att bli besviken. Bolagets bekräftade att inga nya mobiltelefoner skulle visas upp på sin strategi händelse idag . Istället är bärare fokuserar på hur den avser att bunta ihop alla de olika radioapparater - CDMA, LTE, Wimax - i en framtida enhet linje upp. Betonar behovet av en förbättrad användarupplevelse över 4G-tekniken marknadsföring, betonade operatören ett åtagande att stödja befintliga WiMAX följ. Dual-mode CDMA / LTE-produkter fastställs att lansera i mitten av nästa år, med tablets, smartphones och modem över både high-end och mid-range för att vara på erbjudandet. Motorolas Sanjay Jah dök upp i en tejpad segment för att bekräfta hans företags engagemang i produktionen av dessa 3G/4G produkter. Naturligtvis planerar Sprint för att stödja nuvarande CDMA och WiMAX produkter och erbjuder dem till försäljning under hela 2012. Som för Direct Connect, tre av dessa Push-to-Talk telefoner kommer att drabba transportören under det sista kvartalet 2011, med ytterligare enheter planeras för 2012.

Sprints LTE planer detaljerat: telefoner, tablets och modem kommer med 2012 ursprungligen visades på Engadget fre, oktober 7, 2011 11:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar