fredag 7 oktober 2011

Samsung och Google Skjut upp Nexus Galaxy Lansering timmar efter en läckt Demo Video Drops

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/t2TO1a26pXs/:
samsung-nexus

Oh well. Var är att iPhone 4S förbeställa länk? Samsung och Google beslutat att "det är bara inte rätt tillfälle att tillkännage en ny produkt" och senarelagt planerade Nexus Galaxy / Prime och Ice Cream Sandwich debut. De två företagen var tänkt använda CTIA scenen nästa tisdag för att avslöja nästa generations superphone och Googles senaste Android inkarnation. Men det är inte att hända per ett gemensamt uttalande släpptes i morse.

Samsung och Google besluta att senarelägga den nya produkten tillkännagivandet på CTIA Fall. Vi instämmer i att det är bara inte rätt tillfälle att tillkännage en ny produkt. Nytt datum och plats kommer inom kort tillkännages.

Detta tar händelsen ur böcker för nästa tisdag, den 11 oktober. Den mobila världen väntade den stora avtäckningen av Nexus Galaxy (eller premiärminister, om tidigare rykten tros). Uppgifter läckte igår om den så kallade superphone som lägger en 1.2GHz processor, med stöd av 1 GB RAM i centrum. Telefonen sägs innehålla en NFC-chip, 32 GB minne och en 5MP kamera med en 1080p inspelningsläge. Naturligtvis inget av detta bekräftades. Nästa tisdag skulle bli en stor dag för mobil nördar.

Eric Schmidt har tidigare sagt att Google skulle lansera Sandwich Glass i november. Förhoppningsvis Google håller fast vid sitt ord och Nexus Galaxy / Prime evenemanget kommer att vara tillbaka på böckerna någon gång denna månad.

Men frukta inte. En läckt demovideo träffa interwebs idag som kan tillfredsställa dina Ice begäret Cream Sandwich. Det är svårt att säga om detta är den verkliga ut eller bara ett smart Android 2.x-start, men vi lutar mer mot den förra. Videon har inga uppenbara goofs eller uppenbara brister. OS som visas är silkeslen, animationerna är rätt, och det finns säkert en Honeycomb känsla i det hela. Om detta videon är verkligen Ice Cream Sandwich, kanske nuvarande Android ägarna vill avvakta hoppa på 4S tåget. Ett djur är nästan på oss.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar