fredag 7 oktober 2011

Sprints nya 4G LTE-nätverk kommer att omfatta 260 marknader 2013

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xthQHFBuYCE/:
sprintlte

Sprint har idag tillkännagivit sina planer för ett kommande 4G LTE-nätverk, som bör omfatta 120 olika amerikanska marknaden i slutet av nästa år. Under 2013 räknar företaget med att över 260 marknader kommer att gynnas av LTE-täckning. Utbyggnaden ska börja på 1900 MHz spektrum, och Sprint hoppas att lansera på 800 MHz spektrum i framtiden. Sprint hoppas också att bygga ut sina LTE-nätverk med hjälp LightSquared s 1600 MHz spektrum, men affären är fortfarande väntar på FCC-godkännande.

Sprint kommer att fortsätta sälja WiMAX kompatibla telefoner under hela nästa år, tillsammans med 12 till 15 nya LTE-kompatibla enheter, CNET rapporter . Den allra första Sprint LTE-enhet väntas runt mitten av sommaren 2012.

Även Sprint har beroende på Clearwire för sin WiMAX-nätverk är det LTE-utbyggnad i Sprints domstol. Som vi nämnde tidigare , vill Sprint att konsolidera sitt nätverk webbplatser, vilket innebär totalt från 60.000 till 40.000 använda multi-mode webbplatser nätverket (som kombinerar 3G och 4G enheter cell). Användning av dessa multi-mode platser är redan igång.

Sprint är hausse på de positiva effekter som LTE utbyggnaden kommer att ha för sina kunder. De hävdar att 3G-to-4G övergången kommer att vara så nära smidigt som de kan hantera, och att alla Sprint kunder kommer att dra åtminstone lite från nätverket översyn.

Utveckla ...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar