fredag 7 oktober 2011

Samsung och Google senarelägga Sandwich Glass och Galaxy Nexus

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/07/samsung-and-google-postpone-ice-cream-sandwich-and-galaxy-nexus/:
Samsung Galaxy Nexus
Färg oss en besviken nyans av blått, men det verkar som Samsung och Google har beslutat att inte starta Galaxy Nexus (eller Nexus Prime, eller vad det heter) och Ice Cream Sandwich på sin 11 oktober uppackad händelsen . De två företagen skickat ut ett gemensamt uttalande läsning:

Samsung och Google besluta att senarelägga den nya produkten tillkännagivandet på CTIA Fall. Vi instämmer i att det är bara inte rätt tillfälle att tillkännage en ny produkt. Nytt datum och plats kommer inom kort tillkännages.

Pressen händelsen den 11 förväntades vara inte bara debut för efterföljaren till Nexus S, men vår första ordentlig titt på nästa version av Android. Av någon anledning har företagen beslutat att skjuta den lanseringen. Men om Eric Schmidt är sant att hans ord bör vi inte vänta alltför mycket längre ... han lova oss att det skulle starta i november . Vi meddelar dig så fort vi får ett nytt datum att vänta " något stort ".

Samsung och Google senarelägga Sandwich Glass och Galaxy Nexus ursprungligen visades på Engadget fre, 7 okt 2011 07:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar