fredag 7 oktober 2011

Samsung Galaxy Nexus fläckig i det vilda? (Video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/07/samsung-galaxy-nexus-spotted-in-the-wild-video/:
Läckor flyger till höger och vänster som Samsungs uppackad evenemang närmar sig, med det senaste från Rumäniens Mobilissimo.ro. Idag, den plats publicerat nya bilder och video av vad som kan vara Samsung Galaxy Nexus - den efterlängtade uppföljningen av Nexus S Vid det här laget är det svårt att säga om enheten (modellnummer "Tuna") helt. gliringar med den läckta specifikationer vi såg tidigare i veckan, men dess stora display (ryktas vara av 4,65-tums HD Super AMOLED lager) ser ganska kraftig - den skärmdumpar vi sett är verkligen på 720 x 1280 upplösning. Annat än att visas på luren för att skryta ett 1750 mAh batteri, tillsammans med en fem megapixel kamera och det ryktas om Ice Cream Sandwich UI, fylld med knapparna på skärmen.

Jämfört med Nexus S är framsidan kamera på den här handen förskjutits längre till höger, med rörelsesensor inbäddat mellan hörluren och skytten, snarare än hela vägen till vänster. Dess hörn, under tiden, verkar mindre rundade än vad du hittar på den tidigare versionen, även om vi märkt att det har en mikro-USB-port lurar längst ner i mitten, ungefär som sin förfader. Visst, vi måste vänta till oktober 11 till se om dessa bilder är så bra som reklamen, men du kan gå förbi paus för att se påstått autentiska videon eller vill titta på lite extra skärmdumpar.

[Tack till alla som skickade detta i]

Fortsätt läsa Samsung Galaxy Nexus fläckig i det vilda? (Video)

Samsung Galaxy Nexus fläckig i det vilda? (Video) ursprungligen visades på Engadget fre, oktober 7, 2011 05:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mobilissimo.ro | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar