fredag 7 oktober 2011

Kostnaden för att byta till LTE? Sprint att spendera $ 10 miljarder de närmaste två åren

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/07/the-cost-of-switching-to-lte-sprint-to-spend-10-billion-over-t/:
Undrar bara hur mycket det kostar att avveckla iDEN och WiMAX nätverk och lägga alla dina ägg i en, CDMA / LTE-smaksatt korg? Jo, Joe Euteneuer, Sprint CFO, erbjöd bara upp ett uppriktigt svar här på sin " Strategi Update "händelse: $ 10 miljarder euro under de kommande två åren. I slutändan, försäkrar han alla passar upp finansanalytiker i rummet bör företaget spara $ 10 miljarder $ 11000000000 igenom 2017 (som praktiskt glida upp där bryts ned), med $ 4 miljarder som följer inte behöver upprätthålla den " ol Ball and Chain iDEN nätverk längre. Nu är det sant, vi är en minoritet i detta möte av branschens analytiker, men du behöver inte vara en bankman att förstå att det är ett berätta siffra: klart, det är företaget satsar sin framtid inte bara på (CDMA!) iPhone, men LTE varumärke av 4G.

Kostnaden för att byta till LTE? Sprint att spendera $ 10 miljarder de närmaste två åren publicerades ursprungligen på Engadget fre, 7 oktober 2011 00:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar