fredag 7 oktober 2011

XBLA, PC Orcs Must Die tillägger tredje person för att Tower Defense

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YBHA43jSxqQ/xbla-pc-orcs-must-die-adds-third-person-action-to-tower-defense.ars:

Det är lätt att tappa tålamodet med de flesta torn försvar spel. Du studerar landskapet, ställa upp ditt försvar och sedan titta på fiender antingen faller eller ta över området som du försöker skydda. När saker börjar gå fel, det finns mycket lite du kan göra åt det utom ladda ditt spel, prova en annan strategi, och sedan titta passivt som den nivå spelar ut sig ännu en gång. Det är därför Orcs Must Die är en sådan frisk fläkt: spelet sätter dig in i själva fängelsehålorna du försöker försvara, och ger dig en sportslig chans att kämpa emot.

Du spelar en något enfaldiga tecken vars mästare dör i början av spelet, så det är upp till dig att ta över försvaret av klyftorna från mötande orc horden. Som du framsteg genom spelet du få tillgång till försvar, såsom golv spikes, fjädrande brickor som kan slunga orcher i syra gropar och surrande blad som faller från väggarna. Varje försvar kostar en viss summa att placera, och du tjänar valuta genom att döda orcher, så att upprätthålla en budget är viktigt.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar